Учешће на "4. привредној изложби" у Панчеву од 22-24.10.2014. год.‏

"4. привредна изложба" у Панчеву

"4. привредна изложба" у Панчеву

Повећање обима производње - једино решење за неравнотежу прихода и рашода

Основни циљ организације ове манифестације је промоција и даљи развој предузетништва, малих и средњих предузећа у граду Панчеву и Региону, који иначе има дугу традицију занатства. Уједно, организација ове изложбе представља подсећање на организацију сличних манифестација у Панчеву пре више од једног века. 

Током изложбе били су организовани пословни сусрети привредника, као и стручни скупови и радионице (представљање Процедуре за усвајање “Маде ин Банат” жига, предавање представника Управе царина на тему “Овлашћени привредни субјект” и др.).

Поред  партнера на овом пројекту, привредна манифестација у Панчеву окупила је предузетнике и коморе из других делова Србије. 

Учешће на "8. регионалном сајму привреде" у Новој Пазови, 9.и10.10.2014.год.‏

Међу 100 излагача представиће се излагачи из металне и пластичне галантерије, прехрамбене индустрије, ауто индустрије, хемијске индустрије, ИТ опреме, грађевинарства, прераде дрвета, механизације, пољопривреде, туризма, угоститељства, текстила, обуће и кућне радиности. Занимљиве су и пратеће манифестације, попут презентација на, у данашње време, веома актуелне теме попут: Увоза на тржиште Руске Федерације, Социјалног предузетништва, Сиве економије a посебно место у програму Сајма заузеће и:Сајам запошљавања Стручна саветовања(Б2Б) „Бизнис то бизнис“ сусрети привредника 

8. Регионални сајам привреде у Новој Пазови

8. Регионални сајам привреде у Новој Пазови

Метална и пластична галантерија, прерада дрвета, хемијска индустрија, ИТ опрема, грађевинарство, текстил, обућа, прехрамбена индустрија, механизација, пољопривреда, туризам и угоститељство ...

Учешће на "III Регионалном Сајму привреде, пољопривреде и туризма " у Челинцу, Б и Х од 19-20.09.2014. год.‏

Челиначки сајам привреде представља пословни оквир који ће омогућити учесницима из различитих сфера бизниса да остваре контакте, размењују искуства и промовишу сопствени бизнис на ефикасан начин. 

Учешће на "Сајму привреде Модрича 2014" у Модричи, Б и Х, 5. и 6.09.2014.год.

Пети Сајам привреде Модрича 2014. одржан је у периоду од 05. до 06. септембра 2014. године. Сајам се одржава у ЈУ „Културно спортски центар“ Модрича, а дио сајма из области пољопривреде смјештен је на полигону испред спортске дворане. Организатори су Развојна агенција општине Модрича у сарадњи са модричким привредницима и Одјељењем за привреду и друштвене дјелатности општине Модрича. Циљ Сајма је промоција домаћих предузећа и пољопривредника, као и промоција њихових производа и услуга.

Учешће на „XV Међународном сајму иновација, кооперација и предузетништва ИНОЦООП“ у Зрењанину од 28-30.08.2014. год.‏у

Сајам иновација, кооперација и предузетништа "Иноцооп". 

Највише излагача на овом сајму је из производног сектора - око 85%, док остатак представљају туристичке и услужне делатности. Учесницима сајма махом су предузетници, мада има и великих компанија, удружења, агенција, представника старих заната...

Посета сајма у Инзбруку " САСПО 2014 " од 28-30.03.2014.‏

Опште удружење предузетника “Параћин” из Параћина је организовало заједничку посету Првом међународном сајму српске привреде ипредузетништва „САСПО 2014“

у Инзбруку који се одржао у периоду од 28. до 30. марта 2014. године у организацији САИУПТ- Српско -аустријско - италијанског удружења привредника Тирол, Аустрија.

Посета сајма у Минхену од 11-15. марта 2014. год.‏

München 12. do 16.03.2014.god.

München 12. do 16.03.2014.god.

66. MEĐUNARODNI SAJAM ZANATSTVA I MALE PRIVREDE

Opšte udruženje preduzetnika “Paraćin” iz Paraćina je za zainteresovane preduzetnike organizovalo zajedničku posetu Međunarodnom Sajmu zanatstva i male privrede IHM u Minhenu u periodu od 11 - 15. marta 2014. godine.

Ovo je najveća svetska manifestacija ovog tipa - najveći sajam preduzetništva u Evropi, mesto prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća preduzetništva i prateće industrije, na kojem učestvuju izlagači iz 40-tak država i koji je posetilo više od 200.000 posetilaca. Detaljnije informacije o Sajmu možete pogledati na www.ihm.de.

Spisak proizvoda, brendova i izlagača na Sajmu IHM možete pogledati na sledećem linku:

http://www.ihm-mediaservices.com/prj_655/view/index.cfm?nv=1.2&LNG=2

Koristimo ovu priliku da se još jednom zahvalimo dotaciji opštine Paraćin u iznosu od 40 % od ukupnog aranžmana cele grupe u organizovanju navedene posete. 

Ovo zajedničko putovanje organizovano je u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Kruševac i posredstvom agencije Golding iz Kruševca. 


Prihvaćena ponuda agencije se nalazi u prilogu.