Корисни линкови

Најновије вести:

Позив за бесплатну обуку у новембру 2014.

2020-08-06

Поштовани садашњи и будући предузетници,

Опште удружење предузетника – самосталних привредника „Параћин“ у сарадњи са Регионалном агенцијом за локални и економски развој Шумадије и Поморавља из Крагујевца наставља сет бесплатних обука и консултација до краја 2014. године.

Позив за бесплатну обуку у октобру 2014

2020-08-06

Поштовани предузетници,

Опште удружење предузетника – самосталних привредника „Параћин“ у сарадњи са Регионалном агенцијом за локални и економски развој Шумадије и Поморавља из Крагујевца организује сет бесплатних обука и консултација до краја 2014. године.

Позив за бесплатну обуку у децембру 2014.

2020-08-05
Позив за бесплатну обуку у децембру 2014.

Поштовани предузетници,

Опште удружење предузетника – самосталних привредника „Параћин“ у сарадњи са Регионалном агенцијом за локални и економски развој Шумадије и Поморавља из Крагујевца наставља сет бесплатних обука и консултација и у децембру 2014. године.

Обавештење:

Поштовани излагачи,

Овом приликом желимо да Вас обавестимо да ове, 2014. године, Опште удружење предузетника-самосталних привредника „Параћин“ неће организовати Традиционални сајам привреде у Параћину.

Као што знате, већи део наше земље је у мају био погођен елементарном непогодом која је нанела велику штету, како грађанима, тако и предузетницима многих градова и града Параћина.

Сва средства намењена за реализацију Сајма привреде у Параћину преусмерена су за помоћ угроженима од поплава, те је ово уједно и најважнији разлог његовог одлагања.

Још једном желимо да изразимо жаљење услед немогућности да се наведени сајам организује ове године и надамо се да ћете наше разлоге прихватити са разумевањем као и то да ћемо упркос свему наставити сарадњу на Сајму привреде у Параћину следеће, 2015. године.                                                                                                        

Срдачан поздрав,

Опште удружење предузетника Параћин  

Посећеност сајта

Loading..
trenutno na sajtu